Spring naar de content
Mijn aanmelding
Check of u mee kan doen aan een collectieve claim door je kenteken in te vullen en meld je daarna aan.

Zakelijke rijders

Onderneem met kracht. Eis je rechten op!

Als zakelijke rijder bent u altijd onderweg. U verplaatst snel en efficiënt van de ene afspraak naar de andere, en uw voertuig is vaak een verlengstuk van uw professionele imago. Maar wat als dat voertuig nu het middelpunt is van een schandaal? Het gaat niet alleen om de financiële gevolgen of de technische specificaties; het gaat ook om verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaam ondernemen. We begrijpen dat u wellicht vragen hebt of onzekerheden voelt. Daarom bieden we een eenvoudige kentekenchecker aan, specifiek voor de proactieve zakelijke rijder zoals u. Neem het heft in handen en laat je informeren over de status van uw voertuig.

Veelgestelde vragen

Na het invoeren van uw kenteken in de checker ontvangt u meestal binnen enkele seconden feedback.

Getroffen voertuigen zijn onder meer in waarde verminderd vanwege de negatieve publiciteit, technische tekortkomingen en andere risico’s die ongestoord gebruik van het voertuig kunnen beperken.

Ja, afhankelijk van de uitkomsten van lopende rechtszaken en schikkingen, kan er compensatie beschikbaar zijn voor gedupeerden.

Door de kentekenchecker op deze pagina te gebruiken, kunt u eenvoudig controleren of uw voertuig betrokken is bij het schandaal.

Voor zakelijke rijders betekent het emissieschandaal dat u mogelijk een voertuig rijdt dat niet voldoet aan de emissienormen. Dit heeft onder meer tot een waardevermindering van de voertuigen geleid.

Voor vlooteigenaren

Bescherm uw vloot, bescherm uw bedrijf

Voor vlooteigenaren is elke auto, bestelbus of vrachtwagen meer dan alleen een voertuig. Het is een investering, een onderdeel van uw bedrijfsvoering en een statement over hoe u zaken doet. In het licht van alle ontwikkelingen rondom emissies kan de reputatie van uw vloot echter op het spel staan. Het gaat hierbij niet alleen om financiële risico's, maar om de kernwaarden van uw onderneming. Wij bieden vlooteigenaren de kans om proactief te handelen. Vul het contactformulier in en wij informeren helpen u verder.


Vlooteigenaren

Veelgestelde vragen

Voor vlooteigenaren raden we aan om het contactformulier op deze pagina in te vullen. Ons team neemt vervolgens contact op om u door het proces te leiden. Wij kunnen u dan precies aangeven welke voertuigen van uw vloot getroffen zijn.

 

De financiële gevolgen voor uw vloot kunnen variëren, maar omvatten een te hoog aankoop- of leasebedrag, waardeverminderingen en verhoogde onderhouds- en reparatiekosten.

Als vlooteigenaar is het belangrijk om proactief te zijn. We adviseren vlooteigenaren om hun vloot aan te melden en de bewijsstukken in de beveiligde omgeving de Stichting te uploaden. Op deze wijze gaan bewijsstukken niet verloren en kunt u uw vloot zo goed mogelijk beschermen en uw rechten veilig stellen voor het moment dat een oplossing met de aansprakelijke partijen wordt bereikt.

Wanneer u contact met ons opneemt, krijgt u uitgebreide ondersteuning. Car Claim begeleidt u bij het in kaart brengen van uw vloot en alle relevante bewijsstukken om uw claims op een later moment veilig te kunnen stellen. Daarbij biedt Car Claim maatwerk, zodat dit op een zo efficiënte manier voor uw onderneming kan gebeuren. U wordt tevens op de hoogte gehouden van alle relevante ontwikkelingen in de collectieve procedures die Car Claim voert, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 

menu